2010. november 2., kedd

Dubidu Torta

Kicsi keresztlányomnak készítettem ezt a tortát ,akinek a kedvenc meséje a Dzsungel Könyve. Diplomata krémmel készült , amit álateredetü tejszinnel készítettem ,de ez volt az utolsó alkalom mert alig tudtam felverni ,már majdnem vaj lett belöle de ha így kérte az anyukája?? Minden tortámnál tanulok valamit , nem beszélve a díszítésröl ami nem kicsi fejtörést okozott..







Acest tort am facut pentru nepotica mea .Povestea ei preferata e Cartea junglei de acolo m-am innspirat.Am facut un blat de vanilie cu crema de diplomat cu ananas si stafide.In loc de Hullala am folosit frisca de origine animala (a fost cererea mamici)dar nu i-mi place nici consistenta ,nici gustul , am pus aroma de lamiie si a iesit perfect.

9 megjegyzés:

  1. waaaaaw!!!!!!!!!!! superb!!!!! extraordinar!!!!!!!

    VálaszTörlés
  2. extraordinar,de tare,mai lasat masca,vezi ce inseamna sa stapanesti arta pictatului,tie ar trebui sa-ti caut un premiu la fiecare tort,deschide-ti un laborator ca ai talent gramada,te pup dulce

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm Anyatigris , Edith nagyon kedvesek vagytok:)

    VálaszTörlés
  4. Mersi Giovanna draga , daca tu m-ai laudat inseamna ca am castigat la lotto:)

    VálaszTörlés
  5. Nu am primit inca premiu de la nimeni ,poate cu timpul ,numai de 6 saptamani am inceput sa sciu in blog. N-as zice ca stapinesc arta picturii pt ca din cap nu stiu sa desenez o linie dreapta.Pot sa maresc sau micsorez desenul dar nu din cap din pacate.De laborator ce sa-ti mai zic poate dupa ce castig la lotto...Astept sa mai treci pe la mine ..te pup

    VálaszTörlés
  6. pai, nu stiu ce sa zic. mi se pare ca etsi mult mai talentata decat mine la desen si pictura. eu nu as picta asa bine niciodata. esti fenomenala. ti-am vazut si blogul cu piturile pe peretzi. esti fenomenala. deci felicitarile mele. le meriti pe deplin.

    VálaszTörlés