2010. november 4., csütörtök

1000 látogató!

Tudom hogy  eggyeseknek az 1000 látogató a blogon az semmi , de nekem nagyon sokat jelent! Hat hete kezdtem el írogatni a blogot ,azt hittem hogy a kutyát se fogja majd érdekelni amit csinálok , de ha lassan is de van mozgolodás az oldalon aminek nagyon örülök. Ezt a cikket csak azért írtam hogy véleményeteketket kérjem,szivesen fogadok minden tanácsot, hogy mit nem csinálok jól ,esetleg hól hibázok.Arra is nagyon kiváncsi vagyok hogy kik látogatják a blogot úgy hogy nagyon hálás lennék la aki nálam jár az írna egy pár sórt.Köszike.




Stiu ca pentru multi dintre voi 1000 de vizitatori pe blog e nimic ,dar pt mine inseamna enorm de mult. De sase saptamini sriu in blog si sunt foarte curioasa de parerile voastre,sa-mi spuneti sincer unde credeti ca gresesc (daca gresesc),fiecare sfat e bine venit.Multumesc!

9 megjegyzés:

  1. Mi az,hogy a kutyát se érdekelne???
    Nagyon szépeket alkotsz!:)
    Sokat fogunk mi még tanulni tőled!:)

    VálaszTörlés
  2. Én is azt kérdem: mi az, hogy a kutyát sem érdekelné???
    FANTASZTIKUSAN ÜGYES VAGY!!!!!!!!
    CSAK IGY TOVÁBB!!

    VálaszTörlés
  3. Szépeket alkotsz, van mit nézelődni nálad! :-))

    VálaszTörlés
  4. Köszike lányok, jujj de örülök:)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok az 1000 látogatóhoz, és még legalább ezerszeresét kívánom!!!
    Csodálatos tortákat alkotsz, mert ezek már alkotások.:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Gizi kedves vagy:)

    VálaszTörlés
  7. de cate ori sa-ti spun ca esti complexata,pe ideea cu scrisul lui Surac nici nu-i mai pasa,e foarte multumit ca primeste felicitari si acum intra foarte multi pe el pt.ca scrie retetele si in romana si le pricep toti,am sa postez duminica reteta de prajitura ca am facut-o pe aia a ta cu ruladele cu mac"Trandafirul negru"cred ca se cheama,sa-mi spui daca esti multumita cum mi-a iesit cel putin am incercat,sa nu-mi dai nota mica,te pup dulce

    VálaszTörlés
  8. Gratulalok!Nagyon ugyes vagy.Csak amulok a tortaidon.

    VálaszTörlés