2010. október 19., kedd

Villám Mc Quin Torta

Egy ujabb piros autó ,nagyon szeretik a gyerekek .Gyümölcsös diplomata krémmel készült ,zselatinos cukor pasztával voltam be .Az ételfestéket ha belekeverem a cukorpasztába soha nem lessz eröteljes piros szinü ,ezért miután bevonom a tortát egy ecsettel átfestem az egész autót.A kerekei kekszböl vannak ami szintén cukor pasztával van bevonva és átfestve feketére!







Inca o masina rosie.Tortul l-am pregatit cu crema diplomat cu fructe si l-am imbracat cu pasta de zahar , dupa care am vopsit cu colorant alimentar ca sa iasa un rosu mai inchis (nu roz).Rotile sunt facute din biscuiti imbracati in pasta de zahar si vopsiti in negru.

9 megjegyzés:

  1. Te pup dulce, dulce!!!! Merci ca ai tradus si merci inca o data pentru pontul cu rotile! E super ideea ta!!! Eu ma chinuiam sa le fac dintr-o bucata de pasta de zahar. Oricum, masinuta este bestiala si ti-a iesit super!!!!

    VálaszTörlés
  2. Bine te-am gasit!
    Sunt superbe torturile tale, felicitari.

    VálaszTörlés
  3. Mersi Petit Foury am promis ca o sa traduc si i-mi tin promisiunea:)

    VálaszTörlés
  4. Mersi Lissa ,i-mi place enorm blogul tau , foarte multe lucruri am invatat de la tine :)

    VálaszTörlés
  5. superba masina,iti multumesc de ideea cu rotile,ti-am spus ca esti inventiva,scrie reteta ta de pasta de zahar si pe cea de diplomat sa vad daca-i diferita de a mea,de unde iei rosu si negru si la ce pret?,te pup

    VálaszTörlés
  6. Doinitza coloranul rosu si negru(willton) cumpar de la o cofetarie , care se ocupa si cu comercializarea produselor de cofetarie . Poti comanda si prin internet -lumea basmelor.ro- La magazin nu se gaseste numai colorant lichid ,stii tu alea ieftine , dar negru si rosu aprins n-ai cum sa faci . Viu mai incolo si cu reteta de diplomat , dar nu cred ca seamana cu a a ta ca l-am modificat dupa gustul meu .
    te pup ,pa

    VálaszTörlés
  7. ai dreptate,cele din comert,sunt ordinare,noi nu avem in Zalau magazin,cu produse de Wilton dar am aflat ca la comanda,aduce cineva,am sa cer si eu rosu si negru,sper sa fie foarte scump

    VálaszTörlés