2010. október 19., kedd

Csoki torta

Egy szimpla csoki torta , így szólt a rendelés . Na de hát szimpla ? Azt sem tudtam hogy hogy csináljam hogy szimpla is legyen de mégse,igy hát a következöt találtam ki!





A csoki leveleket ugy készítettem hogy egy pár falevelet megmostam , meszárítottam és olvasztott csokival befestettem. Miután jól megkötött a csoki ovatosan lehuztam a levelet  a csokiról .






Este un tort simplu de ciocolata ornat cu frunze de ciocolata. Pt frunze de ciocolata am adunat niste frunze ,am spalat  si l-am 'pictat ' cu ciocolata topita.Dupa ce s-a intarit , cu grija am tras jos frunza de pe ciocolata.



A torta oldalát csoki ráccsal vontam körbe.Megmértem hogy milyen hosszu és magass a  torta körbe, a méret után vágtam egy sütöpapir csikot és olvasztott csokival átlosan huztam  csikokat.
Nagyon kell figyelni az idözítésre mert ha tul lágy a csoki összefolyik , ha pedig tul kemény összetörik.A megfelelö pillanatban  a torta köré tekertem  és ovatosan lehuztam a papirt a csokiról.



Pt margine am masurat lungimea si inaltimea tortului si dupa marime am taiat o fisie de hirtie pt copt , l-am decorat cu ciocolata topita dupa cum se vede pe poza , si cu grija am pus pe marginea tortului . 

3 megjegyzés:

  1. de 10 ori bravo.am inteles perfect ce ai facut ,vezi ca se poate si ca te descurci foarte bine,la orice inceputul i greu ,era pacat sa-ti irosesti talentul,stiam si eu treaba cu frunzele si cu marginea de ciocolata,ti-a iesit super fain,te-am mai intrebat culoarea aia caramel de ciocolata de unde o scoti?ma bucur ca vrei sa fi printre prietenele mele,te pup dulce

    VálaszTörlés
  2. Doinitza draga am o cunostinta de la care cumpar ciocolata cu gust de portocale ,capsuni, fistic (portocaliu,roz,verde) dar ea de unde face rost nu stiu , e ciovolata menaj colorat.Am incercat odata sa pun colorant in cicolata alba si s-a facut ca brinza a tebuit sa arunc.Pana traim invatam nu?

    VálaszTörlés
  3. ai dreptate,la noi se spune,ca tot invatam si tot prosti murim,hahaha,deci nu se poate cu colorant,bine ca mi-ai spus

    VálaszTörlés