2011. január 12., szerda

Micimackó figurák

Megmutatnám hogy hogyan is készűltek a Micimackó figurák.Nem sikerültek a legjobban szerintem ,de ez volt az első próbálkozásom.Az az igazság hogy nem olyan jó a cukorpasztával dolgozni ,mármint ami a figurákat illeti,legközelebb marcipánnal próbálkozom.A tigrisről csak egy kép van ,mire észbe kaptam már kész volt, és nem akartam újra kezdeni.




Erre a tortára készűltek a figurák:)



Va arat cum am facut figurinele pentru tortul Winnie.Sincer nu prea sunt multumita ,dar acum am facut  prima data figurine Winnie ,si ce-i drept nu-i prea usor sa lucrezi cu pasta de zahar.Data viitoare o sa incerc din martipan sau pasta de lapte praf.Despre tigru numai o poza am facut,nu stiu de ce, cand am observat deja era gata,si nu am vrut sa  iau de la capat:)

12 megjegyzés:

  1. Én tudom, hogy már nagyon sokszor mondtam, de annyira, annyira ügyes vagy!!!! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Edith ,nagyon jól esnik ha pozitiv visszajelzéseket kapok ,akkor van értelme annak amit csinálok:)

    VálaszTörlés
  3. Fantasztikus dolgokat készítesz, gratulálok hozzá.
    Én sajnos tortában nem vagyok jó:-)

    VálaszTörlés
  4. Na lattom meg lettek a Micimacko figurak nalad is, ugyes vagy Cakeni, eben nem is ketelkedtem:)
    Kb hany kilos volt a torta? koszi

    VálaszTörlés
  5. E cam greu sa lucrezi figurinele din pasta de zahar...am observat si eu. Oricum trebuie sa fie foarte elastica, sa nu se farmiteze la modelat.
    Eu am facut si vazut diferenta intre pasta de lapte praf si asta (la figurine cea din lapte praf e multtt mai buna).Dar nu am facut decat odata pentru ca ....e mai scumpa si nu des fac figurine oricum.

    VálaszTörlés
  6. Kedvesek aranyosak lettek a figuráid:)

    A z új weblap desing-hez gratulálok, nagyon szép lett!!!!

    VálaszTörlés
  7. Köszi Gesztenye,lehet hogy tortában nem vagy jó (még), de viszont bon bon téren nagyon otthon vagy,fantasztikus bon bonokat készítessz:)

    VálaszTörlés
  8. Köszi bbenyci ,2.4 kg -ra sikerüt a torta.Az a baj hogy az emberek azt hiszik hogy 2 kg torta az nagy ,mert megvannak szokva a cukrászdai mütortákkal amik fel vannak fújva de a házi torta amibe minden hozzávaló minöségi , másképp húz a mérlegen:)

    VálaszTörlés
  9. Bianca , niciodata n-am facut pasta de lapte praf, nu stiu cum se lucreaza cu ea ,dar cred ca e mai ieftin decat martipanul nu?

    VálaszTörlés
  10. Köszi Juci , nekem is tetszik az új honlap design:),Nagyon szép háttereket találsz darabka.blogspot.com oldalán.Na persze nem én telepitettem fel ,kértem segitséget .Ez még túl magass nekem:)

    VálaszTörlés
  11. Cakeni köszönjük az útmutatást,ügyesen megcsináltad,jó lett nagyon az oldalad tetszik:-)

    VálaszTörlés