2011. január 23., vasárnap

Barbie Torta

Nagyon rég nem készítettem barbie tortát ,úgy hogy nagyon megörvendtem a felkérésnek.Minden rám volt bízva,mit hogyan készítek,ezért a fondant burkolás mellett döntöttem,hogy legyen más mint az előzőek.Kuglof formában sütöttem 4 tojásból piskótát ,azt töltöttem be joghurtos gyümölcskrémmel,majdnem semmit nem kellett faragni rajta.Tejszínhabbal körbekentem(lehet vajas krémmel is ,de én soha nem szoktam)és fondantal burkoltam.
Csak reménykedni tudok hogy tetszett az ünnepeltnek:) 
Tort barbie 

Am avut ceva emotii cand am pregatit acest tort .pt ca e primul meu tort barbie invelit in pasta de zahar.Tortul a avut piscot de vanilie ,si crema de iaurt cu ananas si portocale.
Sper ca mica sarbatorita a fost multumita:)

25 megjegyzés:

  1. Biztos, hogy tetszett neki. Nagyon szép lett a ruhája! :) Tényleg csak tejszínhabbal kened körbe? Ez nagyon érdekes. Nem üt át a fondanon?

    VálaszTörlés
  2. Pixi Pie még soha nem volt ilyen problémám , egyszer megjártam hogy pudingalapu csokikrémmel burkoltam a tortát fondant elött ,és olvadozni kezdett de nem a fondant hanem a krém a fondant alatt.Azóta minden tortámat jó kemény tejszínhabbal kenek át(Hullalat használok),s semmi baja:)
    Biztos vagyok benne hogy a vajaskrémtöl simább lessz a burkolás , de ha a krémek amiket használok egysem vajas krém ,valahogy nem jön hogy kívül azt kenjek!

    VálaszTörlés
  3. Cakeni ez fantasztikus lett!!!
    Tényleg ahogy Pixie is írta nem üt át a fondanton a tejszínhab??A ruhára a mintákat írókából készítetted ?gyönyörű lett hibátlan!

    VálaszTörlés
  4. Mire megírtam már válaszoltál is:-)

    VálaszTörlés
  5. Ditta nagyon köszönöm,aranyos vagy,az elözö bejegyzésben(Pixi Pienek) írtam a tejszínhab, fondant párosról,de az az igazság ,hogy azt nem tudom hogy ti milyen fondant használtok,az én receptem a cukor paszta, a receptek között megtaláljátok.A diszités a ruhán színezett tejszinhab,már nem volt idöm írókát készíteni,pedig eredetileg azt terveztem.

    VálaszTörlés
  6. Ti-a iesit superb, imi place tare mult si culoarea!

    VálaszTörlés
  7. Foarte frumoasa Barbi a ta. Nici eu nu am facut inca si de abia astept sa fac un tort dinasta.
    Vad ca ti-ai rezolvat problema cu blogul...ma bucur.
    Pupici

    VálaszTörlés
  8. Cakeni,szinte ugyanezt használom mint amilyet Te,de az igazság,hogy még nem próbáltam bekenni tejszínhabbal,és úgy rá a fondantot,csak olvasgattam fórumon,hogy a tejes dolgok oldják a fondantot

    VálaszTörlés
  9. Ez megint nagyon szép lett. Nagyon kell gondolkodnom a dolgon, mert ugyan nem nagyon tudok tortát sütni...mást igen....de hamarosan lesz a legkisebb királylánykámnak a szülinapja...és az unokaöcsém barátnőjével egy ilyen Barbie tortát szeretnénk késziteni. Ha lesz belőle valami, tuti felrakom a blogomra...de egyelőre még csak a terveknél tartok.:-))) Nagyon köszönöm neked, hogy felrakod ide a műveidet, mert mindig megindítja a fantáziámat..:-))))

    VálaszTörlés
  10. @Livia mersi frumos:)
    @Bianca multumesc frumos,momentan am rezolvat cu blogul ,dar nu de tot,mai caut solutii,te pup:)

    VálaszTörlés
  11. Ditta én a Hullala tejszinhabot használom ami növényi tejszín,szegénykém nem látott tejet,gondolom azért felel meg.Egyszer amikor magadnak sütsz próbáld ki,hátha neked is bejön:)

    VálaszTörlés
  12. Köszönöm Batorba nagyon kedves vagy,arért is hoztam létre ezt a blogot hogy másoknak is ötletet adjak,habár sokan azt mondták hogy ne áruljam el a recepteimet és a külömbözö tortadekorálási trükköket. Nem láttam értelmét a titkolozásnak,mert aki akarja úgyis megtanulja,végülis engem se tanított senki.
    Szivesen segítek bármiben,csak írj nyugodtan:)

    VálaszTörlés
  13. Ottis kedves ,köszönöm szépen:)

    VálaszTörlés
  14. Mersi frumos draga Mirela,te pup:)

    VálaszTörlés
  15. Csodálatos!!! Mint minden ami a kezed alól kikerül. Biztosra veszem, hogy nagyon tetszett az ünnepeltnek.:)

    VálaszTörlés
  16. Foarte eleganta, printesa! Felicitari !

    VálaszTörlés
  17. Csodálatos lett. Gratulálok. Nagyon tetszik.

    VálaszTörlés
  18. Gizi köszönöm szépen ,nagyon kedves vagy:)

    VálaszTörlés
  19. @Multumesc draga Giovana:)
    @Nina ,mersi frumos,te pup:)

    @Angi ,nagyon köszönöm:)

    VálaszTörlés
  20. Ma bucur ca i-ti place,te pup:)

    VálaszTörlés
  21. mai dat pe spate,supy!supy!fainuta ce-ai migalit maicuta la ea,nu pot crede ca-i prima,zici ca ai facut 100,te tuc

    VálaszTörlés