2010. december 3., péntek

NYERTEM!!!!!

Még most is alig hiszem el hogy a Karesz  által szervezett  játékon én nyertem. Pedig nyertem mert már át is vettem az ajándékot egy könycsomagot , "Valahol a világ végén" cimű könyv öt példányát ,ami Nyárádi Károly saját szerzeménye.Amikor véletlenül rábukkantam az Alternetiva oldalra nagyon meglepődtem hogy  ugyanabban a városban lakunk és nem hallottam róla,bele is olvastam a könyvbe ami az oldalán található és eldöntöttem hogy megveszem a könyvet.
De hát milyen a sors? indított egy játékot  ,aminn én is indultam és kiváncsian vártam a sorshúzást.Persze nagyon akartam nyerni , elképzeltem hogy majd hogy viselkedek ha meglátom a nevem,hogy a Főtéren veszem át az ajándékot, hogy kinek ajándékozom majd a könyveket,mindent aprolékosan elterveztem.És  eljött a nagy nap és ott volt a nevem a papíron, hát nem fantasztikus? Milyen kár hogy csak kisebb dolgokba tudom megvalósítani az álmaimat , a nagy dolgokat nem hiszem el hogy pont nekem sikerűlhet, és hát nem is fog amig amit akarsz nem érzed a magadénak.
Karesz még egyszer nagyon köszönöm ,és a kedves feleségednek is hogy átadta az ajándékot.






Am castigat!!!!!!!!!
 Nici acuma nu-mi vine sa cred ca am castigat aceste carti minunate. Am participat la jocul de pe blogul lui Karesz si eu am fost norocoasa. Multumesc inca odata pentru  carti , foarte frumos cadou inainte de Sarbatori:)

5 megjegyzés:

  1. Felicitari pentru premiul castigat. Uite ca esti o norocoasa:) Pupici

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok a nyereményedhez!!!!

    VálaszTörlés
  3. felicitari si de la mine,eu am castigat o singura data,in clasa a opta,am tras la sorti cine sa mearga in tabara,erau trei bilete obligatorii pe care le-am platit toti elevii si am castigat unul:-))te pup

    VálaszTörlés
  4. Bianca,Doinitza mersi fetelor , e prima data cand castig ceva,va pup

    VálaszTörlés
  5. Gizi köszönöm , már ha nálad nem nyertem azokból a szuper ajándékokból,itt szerencsés voltam:D

    VálaszTörlés