2011. augusztus 3., szerda

Autó torta /Tort masina

Ahogy észrevettem,egy tortagyáros ismerősöm sem örül , ha bármiféle játmű tortát kell késziteni ,na hát ezzel én is igy vagyok,főleg ha egy igazi autót kell megfaragni .
Most két autó tortát mutatnék meg egy BMW-t  és egy Opel-t, amit már jó pár hete sütöttem, és hát szerencsére hogy irja a torta eleén hogy mi az autó márkája, mert ha neem......bajban lennék:)


8 megjegyzés:

  1. Nagyon jók lettek! Fölöslegesen aggódtál.:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól sikerült mindkettő...Nagyon ügyes!!!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon élethűen sikerültek. Szépek! :)))

    VálaszTörlés
  4. Szuperügyes.
    Igaz az Opelt Seat-nak néztem, de én hibám.
    Meg különben is, jó pár modelnél vélhető fel hasonlóság a más gyártónál lévő hasonló kategóriájú járgányban.
    Csak nézzük meg őket alaposabban, s igazat adhattok. Persze ha valaki elhivatott egy márkával szemben (mint enyémpasi), akkor az ilyensmire azt mondja badarság. De csakazértse.
    És hajrá Eni, jók a torták.
    De azzzal azért gondolom mindenki egyetért, hogy a készítőnek van a mércéje a legmagasabbra helyezve saját magával szemben.

    VálaszTörlés
  5. @Galagonya koszike, jobb lett volna az eredmeny ha pl. airbrushal fujam volna,nem:)?Csak veszek egy festekszorot , lassan raveszem magam!
    @Mersi frumos Sandra:)
    @Aniko ,Petra koszonom ,kedvesek vagytok:)
    @4Gyerek ,az a szitu hogy egy kicsit amnezias vagyok(de tenyleg ..,mindig mindent elfelejtek)es nem emlekszem pontosan a nevedre, de a tippem az Edith(naa eltalaltam?).Szoval Edith :)), tokeletesen igazad van , en vagyok az aki soha nincs megelegedve sajat magaval,es a tortazasban is eszrevettem , hogy hiaba ajulnak el egy egy tortam lattan ,en ugy is tudom hogy lehetett volna megjobb, ha van hozza megfelelo szerszamom , vagy szinezom, netalan egy pestopisztolyom.Deee vannak celjaim, es szep lassan de biztosan haladok felejuk:)
    Pussz:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon jók lettek!Nagyon tudsz!
    Puszi:-)

    VálaszTörlés
  7. chiar esti experta la masini,cum ti-o iesit ase inchis ,negrul,ai pictat-o?

    VálaszTörlés