2011. május 24., kedd

Madár kalitka

Már rég készülök megmutatni ezt a tortámat,de valahogy mind hlogattam.Ezzel a tortával szerettem volna benevezni az Online cukrász versenyre,de sajnos a figyelmetlenségem miatt nem fogadták el a tortát.Ki szeretném hangsúlyozni hogy kizárólag az ÉN hibám hogy nem vehettem rész a versenyen,mivelhogy nem olvastam el a szabályzatot figyelmesen ,és a tortán levő nagy virához használtam virágdrótot ,amit persze nem lett volna szabad.Amikor közölték sajnos e miatt, nem fogadhatják el a tortát ,hát kb két napig bőgtem,de hát úgy kellett nekem,miért nem figyeltem oda . Bízok benne hogy lessz még verseny és akkor elhihetitek hogy odafigyelek majd minden apró részletre.
Utólag a tortával beneveztem a tortadiszítő versenyre ,de mint tudjuk Feketepillangó nyerte meg a versenyt ezzel a gyönyörűséges tortával:)






Cu acest tort am vrut sa particip la un concurs de tort online, dar din pacate nu am citit regulamentul   atent ,si nu au acceptat tortul.La floarea cea mare am folosit sarma pentru flori si regulamentul spunea ca tot ce pui pe tort trebuie sa fie comestibil.
Am fost foarte suparata (pe mine),dar m-am inscris la un alt concurs ,unde din 130 de participanti acest tort a castigat .
Sper ca o sa mai fie concursuri ,si cu siguranta o sa fiu mai atenta:)

18 megjegyzés:

  1. Foarte ,foarte frumos tortul,ar fi fost pacat sa nu fi castigat!

    VálaszTörlés
  2. most erre írtam, vagy akartam, vagy elnyelte a fekete lyuk?
    szenzációs torta, egyik gyönyörűbb mint a másik.
    bár azért nem is hiszem, hogy valamikori első autós tortádtól egy hétig kellene sírjak ha látnám.
    szerintem azért sírnék, mert lenne összehasonlítási alapom, még jobban meggyőződhetnék, hogy ilyen téren kétbalkezes vagyok.

    VálaszTörlés
  3. Ez nagyon szép! Kár, hogy nem tudtad beküldeni, biztosan érmes lett volna pedig. Külön tetszik az oldalán az a kunkoros szalag, olyan egyedi megoldásnak látom, nagyon bájos.

    VálaszTörlés
  4. Sa nu fi suparata ,lasa ca te premiez eu cu zece pupici,auzi nerusinatii sa refuze un asemenea tort ,pt sarmulita?pe mine m-ai dat gata cu el,felicitari ca ai castigat dincolo,merita aplauze decorul

    VálaszTörlés
  5. Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves hozzászólást és a bíztatást:)Puszi:)
    Multumesc frumos fetelor,sunteti niste dragute ,va pup:)

    VálaszTörlés
  6. Wow...un tort superb,merita un premiu mare...si ca sa o citez pe Doinitza...te premiem noi cu o mie de pupici pewntru munca depusa.

    VálaszTörlés
  7. Mersi draga Ana ,esti o scumpa ,te pup:)

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Írtam már a tortádhoz hogy gyönyörű lett, és hogy sajnálom hogy nem versenyezhettél vele, ..de valahol eltűnt az éterben.
    Biztosan érmes lettél volna vele!
    Nálam tuti hogy dobogós!
    Nagyon ügyes vagy!:)
    Gratulálok!

    VálaszTörlés
  9. Eniko nu fi suparata !Tu ai fost,esti si vei fi pentru mine mereu o invingatoare datorita talentului,muncii,rabdarii si generozitatii tale!Concursurile vin si trec calitatile tale deosebite raman si asta este cel mai mare castig.pupici !

    VálaszTörlés
  10. Gyönyörű lett barátnőm,nagyon sajnálom,hogy nem indulhattál vele,pedig tökéleteset alkottál!Hibátlan!

    VálaszTörlés
  11. Óh,ez nagyon szép lett.Gratulálok.Sajnálom,hogy nem fogadták el a nevezésed,de talán majd legközelebb :)

    VálaszTörlés
  12. @Mindenkinek köszönöm a bíztatást ,igazán nagyon jól esik,legközelebb jobban figyelek majd.Puszi:)
    @Daniela mersi draga ,esti o scumpa te pup:)

    VálaszTörlés
  13. Nagyon szep ez a tortad is... sajnalom hogy nem jott ossze a verseny, majd legkozelebb... gondolom rossz erzes volt... de buszke lehetsz ra nagyon, mert gyonyoruseges....

    VálaszTörlés
  14. Köszi flozsuk,nagyon rossz volt tényleg ,de már elmult ,készülök a következö versenyre:)

    VálaszTörlés