2011. május 23., hétfő

Autó torta /Tort masina

Bevallom, a jármü torták (na persze hosszú üvel ,de valamért nincs hosszú ö és ü) nem tartoznak a kedvenceim közé,sokat kell macerálni velük ,föleg ha meg van szabva hogy mekkora legyen.
Egy áró autót kellett megformázni ,nem tudom ha mindenki ismeri ezt a márkát ,mellé egy csomag cigit ,egy kisüveg vodkát és két ász kártyát.





Acest tort a fost pregatit pentru un domn ,care este proprietarul unui masini Aro.Pe langa tort am mai facut din pasta de zahar un pachet de tigari Winchester, o sticluta de vodca Scandic , si doua carti asi.Sper ca sarbatoritul a fost multumit de tort si si-a recunoscut masina:)

4 megjegyzés:

  1. Tutira macerás lehet az autó-gyártás, de a tiéd teljesen profi! Meg a tartozékok is! Annyira szépen festesz, remélem egyszer nekem is megy majd így! :)

    VálaszTörlés
  2. Na,de bonyolult kérés volt!!Én a hajam kitéptem volna:))Még mit ne?:)Scandic vodca s winchester:P Ez aztán nem semmi torta,nagyon jól megoldottad,szuper lett!Néha eldobom az agyam,olyanokat kérnek tőlem is.

    VálaszTörlés
  3. na, ez azért klasszisokkal autóbb mint az én Matukám. vagyis a fiamé.
    tartozékok nagyon sikerültek.

    VálaszTörlés
  4. @Gabi köszike,szerintem van még amit fejlödni festészet téren,egyszer biztos neked is menni fog,csak merjél nekifogni:)
    @Edó ,tényleg bonyolultkérés volt,söt (ha tudok)még kellett volna az apróságok mellé még egy kicsi autó,úgy cigisdoboz nagyságú,de hát öszíntén nem volt idöm és nem is talált volna oda mág egy autó,így is elég zürzavar volt a tálcán.
    Szeretek pepecskedni egy -egy tortával ,csak sokszor túlvállalom magam az a baj:)
    @Köszi kedves ,azért a tiéd ,vagyis a fiadé sem volt semmi:)
    Puszi ,és már várom a talit:)

    VálaszTörlés