2011. február 21., hétfő

Kézilabda labda torta+ egy díj

Hasonló módon készűlt ,mint a katibogár torta.Vaniliás piskótával,gyümölcskrémmel készűlt,fondantal lett bolrítva.Az ünnepelt egy 16 éves lány aki kicsi korától kézilabdázik,és a szülei ezzel a tortával lepték meg:)
 Acest tort a fost pregatit pentru o domnisoara de 16 ani,care de mica joaca handbal.
Tortul a avut blat de vanilie,crema de iaurt cu fructe ,invelit in pasta de zahar.




Újból megkaptam ezt a csodálatos díjat Feketepillangó-tól, akinek nagyon ,nagyon köszönöm,igazán csodálatos hogy mennyi díjat kaptam mostanában,nem is tudom ha megérdemlem.
A szabályoknak már eleget tettem,most személy szerint nem adnám  tovább senkinek ,de minden kedves bloggertársamnak szeretném ajánlani aki még nem kapta meg:)

8 megjegyzés:

  1. Enikő,nagyon klassz lett,nekem is egy kézilabda tortát kell elvileg hétvégére,vagy egy kézilabda pályát:-)

    VálaszTörlés
  2. la inceput am crezut ca-i o minge adevarata,foarte reusita,e destul de greu sa-ti iasa chiar asa de rotunda si de perfect executata,firma ADIDAS ar trebui sa fie incantata,pupicei dulci

    VálaszTörlés
  3. Ez (is) szuper jó lett.....csak úgy ontod a szebbnél-szebb tortákat!!

    VálaszTörlés
  4. Te meg olyan gyönyörű tortákat alkotsz!Nagyon jó lett ez is!

    VálaszTörlés
  5. Dittus ,nekem se volt kikötve hogy kimondottan labda legyen,csak az hogy 2 kg -ál ne legyen több,ezért döntöttem úgy hogy a labdát készítem.
    Nem pont így terveztem a mintát a labdára ,de mivel nem volt tökéletesen kerek nem jött ki sehogy az elképzelésem,így hát simán ráragasztgattam a kék "pöttyöket".
    A tied biztos szuper lessz:)

    VálaszTörlés
  6. @Doinitza ,nu e chiar asa de greu ,in strecuratoare am facut ,ca pe tortul buburuza,putea sa fie si mai rotund:)te pusi:)
    @Köszi szépen Juci,hát remélem hogy ezután is lessz amit "ontsak":D
    @Ottis köszike,kedves vagy:)

    VálaszTörlés
  7. Eniko acest tort este foarte reusit si sper ca domnisoara pentru care l-ai facut va ajunga o mare campioana precum Cristina Neagu iar tu sa ai prilejul sa creezi pentru eu un tort cu tema ,,balonul de aur,,.

    VálaszTörlés
  8. @Asa sa fie Daniela,te pup:)
    @Köszi szépen Angi:)

    VálaszTörlés