2011. február 7., hétfő

Baráti ölelés:)


Végre ,valahára a gép elé kerűltem,nagyon húzós hétvége van mögöttem..de gondolatban veletek voltam:)
-Drága Ditta barátnőmtől egy újjabb díjat kaptam,egy baráti ölelést,amit nagyon nagyon köszönök,és viszonzok.Az első kirándulás az idén biztos Mendén keresztűl fog vezetni,és még lessz egy pár állomás(pl Szarvas),garantálom:)
-Virtuális ölelést kaptam kedves Hobby Cheftől is ,nagyon nagyon köszönöm hogy gondolt rám,nagyon szeretem a blogját, és figyelmetekbe ajánlom a toplistát a blogjáról amire ha felíratkoztok ,nagyobb látogatásra tehettek szert.
-Végül de nem utolsó sorban Emi lepett meg ,amiért nagyon hálás vagyok,őt nem nagyon ismerem még,de hogy finomságokat főz és süt az bíztos,és nagyon remélem hogy jobban összeismerkedünk:) 
-Akkor jöjjenek a szabályok.
Küldd tovább öt embernek linkeld be a nevüket,és egy pár szóban írd le,hogy miért kedveled őket,a blogukat,és küldesz egy virtuális ölelést.
Nagyon nehéz dolgom van hogy kinek adjam a díjat tovább,sok mindenki megérdemelné,sokan már megkapták,így próbálom olyannak adni akinek még nincs meg és miután összeírtam a neveket ,észre vettem hogy mind ,közel laknak hozzám,egyszer talán találkozunk személyesen is:)
Tehát:
-Ottis,imádom a blogját ,minden receptje fantasztikus,kreatív,kedves ,aranyos,ha a véletlenűl a városába járnék bíztos hogy megkeresném:)
-Kati,kezdő blogger ,nem rég bukkantam rá,nagyon fincsi dolgokat készít az én ízlésem szerint,mindenképp jár az ölelés:)
-Angi,csodás tortákat készít,nagyon szeretem a stílusát,hasonló az enyémhez,ha a Medve tó környékén járok ,hozzá is bekukkintok:)
-Karesz,nem gondoltam volna hogy a földön vannak ilyen okos emberek mint ő,az összes kalapom emelem előtte,imádom az írásait,nagyon tehetségesnek tartom:)
-Juci,nagyon szeretek nála nézelődni(még ha nem is hagyok magamután nyomot),rengeteg finomságot találtam ami kipróbálásra vár,neki is jár az ölelés:)
Ha valaki közülletek megkapta már a díjat és nem szetné másodszor is tovább adni ,nem harakszom ,de én szerintem jár nektek az ölelés:)
 

10 megjegyzés:

  1. Nézz be hozzám, bár amint látom már megkaptad, amit neked szántam.

    VálaszTörlés
  2. Cakeni, nagyon meghatódtam, köszönöm az ölelést, a biztatást amit ez jelent nekem, én is remélem, hogy egyszer személyesen is találkozunk.

    VálaszTörlés
  3. Kedves Cakeni!
    Örülök, hogy örülsz a díjnak, s hogy a toplistába való jelentkezést is realizálod majd, még ha segítséggel is. De az önözés rosszul esett.

    VálaszTörlés
  4. Cakeni, köszönöm az ölelésedet!Hát remélem ha erre jársz összehozunk egy kávézást legalább!És köszönöm a kedves szavaidat, nagyon!

    VálaszTörlés
  5. Én most ezt ahogyan elolvasom magamról, és ezután belenézek a tükörbe, oda-vissza leszek attól, amit láthatok. Superman elbújhat bánatában, de még a Pókember is! Az pláne hogy igen, mert ő tud furcsa trükköket, de nem olyan okos, mint én. Más még ki lenne a versenyben? Einstein, ő már nem (szerencséjére) és a többi, szóra sem érdemes.
    De jó nekem!!!
    Egyszer most megköszönöm Neked, hogy felismerted bennem a pozitív dolgokat, megköszönöm a kitüntetést is, és még sírva fogok fakadni egyszer, és csak azután viszem el a trófeát! Sietek, mert alig várom, hogy beálljak a tükör elé..hajjaj! :-D

    VálaszTörlés
  6. Szia, talán furcsán hangzik, de kérlek, nézz be a blogomra, mert ott egy vándor ajándék vár! Kellemes hetet! fahej cafe

    VálaszTörlés
  7. Köszönöm a díjat, igazán aranyos vagy!
    Megtisztelve érzem magam, hogy rám is gondoltál!

    VálaszTörlés
  8. Barátnőm:-):!

    Éppen valamelyik nap mondtam én is a férjemnek,hogy még soha nem voltunk Erdélyben,és idén mindenképpen szeretnék elkirándulni,felétek :-)

    VálaszTörlés
  9. @Kati ,Ottis mindkettötöket szivesen megismernélek,s azt hiszem nem lehetetlen:)
    @Kedves Hobby Chef ,nem szántam sértésnek az önözést ,csak nem mertelek egyböl letegezni,de ha ha nem gond akkor mostantól Szia Endre:)OK?
    @Kedves Fahéj cafe ,nagyon köszönöm hogy rám is gondoltál:)
    @Karesz ,úgy látom egy jótulajdonságodat kifelejtettem,mégpedig hogy jó a humorod :)
    @Juci ,mindenképpen megérdemled,nagyon szeretem a blogodat:)
    @Barátnöm ,csak nehogy az Istenért elkerüljük egymást,eggyeztessünk hogy ki mikor látogassa meg a másikat,ok? puszi:)

    VálaszTörlés
  10. Cakeni szívből köszönöm az ölelésedet , várom már ,hogy mikor hozunk össze egy találkát hiszen szégyen is lenne olyan közel lakunk egymáshoz , hogy ne találkozzunk. Puszi.

    VálaszTörlés